Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd

Cad é Thermoforming

Vabastusaeg: 2022-09-07 16:20:36  Löögid: 11

Plastic Thermoforming ProcessPlastic Thermoforming on plasti tootmisprotsess, mis rakendab jõudu (vaakum või rõhk), et venitada kuumutatud termoplastist materjali leht (termo) üle konstrueeritud vormi, et luua 3-mõõtmete kuju või osa (vormimine). Pärast vormimist saab kujuline osa seejärel trimmida ja viimistleda vastavalt spetsifikatsioonile, et täita lõpp-kasutaja' s nõuded. Protsessi- ja termoplastmaterjalid on äärmiselt mitmekülgsed ning neid saab kasutada väga laia valiku rakenduste jaoks mõeldud osade valmistamiseks.

Miks kasutada plastist termovormi? Plastist termovormimisel on eelised teiste plasti, metalli ja FRP tootmismeetodite ees. Siin on mõned eelised, mis muudaksid plastikust termovormimise protsessi teie projekti jaoks heaks valikuks: suur osade võimekus madalate kuludega kaaluga materjalide soodustatud ja tööstusliku vastavusega materjalide jõudlusKõrge üksikasjad madalate kuludega-OSAKONGUD JA PROJEKTID KOHALDAVAD AASTANE MAHUL (250-5000)VÄIKESE TÖÖRINGUTEGA INVESTEERITUD TOOTE ARENDAMISE EESTIKA JA MARGITUSVÕIMED

Plastiku termovormimisprotsessi mitmekülgsus ja kulutõhusus muudavad selle ideaalseks valikuks paljude tööstusharude rakenduste jaoks. Plastist termovormitud osi kasutatakse tavaliselt replace valmistatud lehtmetallist osad ja pakub ka mõningaid ainulaadseid eeliseid osade suhtes, mis on ehitatud koos FRP (kiud)-tugevdatud plast) ja RTM (vaigu ülekande vormitud) tootmisprotsessid. Olenemata sellest, kas teie projekt on uus disain või protsessi teisendamine olemasolevast, võib teie komponentide termovormimine tootlike plastidega olla ideaalne lahendus lugematute rakenduste ja tööstusharude jaoks.

Eelmine: No

Järgmine: Conas is féidir leisna cumais t...